OBLIK NOVCA

Vještina kako zaraditi novac  jedna je od najvažnijih u današnje vrijeme. 

Kako to da nekima novac dolazi u izobilju, a nekima ne. U čemu je tajna? Jesu li oni veći, brži,ljepši ili nešto treće?Naravno da nije ništa od navedenog. Ipak neki su toliko uspješni da ni sami ne vjerujete svojim očima. Što njih čini tako posebnima. Niti su najzgodniji niti najpametniji niti su išta posebno kada ih vidite u svakodnevnom životu. 


Pa što je to što oni znaju, a vi  ne znate?


Oni znaju ono što većina ne zna.Ako promijenite misaoni  sklop sve se mijenja. Možete postati sasvim druga osoba, i  sa svih strana dobivati će te pomoć i suradnju  ljudi, nužnu za postizanje  vaših ciljeva


Želite li i vi ostvariti sve svoje ciljeve i uspjeh u životu? 

Ako je vaš odgovor DA, na  pravom ste  putu. 


OBLIK NOVCA  pružit će vam koncept na koji način da to sprovedete u djelo. 

Vjerojatno ste u kreditu i ne znate što da radite,a da se oslobodite okova koji vas stežu svakodnevno.Sigurno bi željeli na neko putovanje ali uvijek nešto uskrsne i novac ode na nešto drugo. Vozili bi dobar auto  možda terenac, ali opet vam fali novca.Uredili bi kuću, stan, vikendicu ali novac ste zadužili prijatelju. Otvorili bi privatan posao ali se ustručavate jer vam prijatelji  kažu da sad nije pravo vrijeme. Nakon što pročitate knjigu znat će te dobro što vam je raditi  da budete slobodni i neovisni.

Naučit će te tehnike kojima se trebate služiti kako bi privukli izobilje, te kako koristiti seksualnu energiju na ispravan način. Naravno i puno drugih zanimljivosti s kojima će te uštedjeti vremena i novca, a sve to za 147 kuna. 


Jedno je sigurno, a to je da za taj novac dobivaš puno ljubavi, znanja, uspjeha,ideja,i svega onoga što točno moraš napraviti da bi uspio u svakoj situaciji. 

OBLIK NOVCA:

NARUČI